На фронті загинув захисник зі Львівщини

20908 0
Герой загинув на Донецькому напрямку.
фото умовне

фото умовне

У війні з російськими загарбниками загинув захисник України, дрогобичанин Іван Лошкарьов. Про це повідомила пресслужба Дрогобицької міської ради.

Що відомо про Героя

Іван Лошкарьов народився 30 жовтня 1997 року в Дрогобичі, деякий час проживав у селі Довге Дрогобицького району. Навчався у 15 школі, згодом у ВПУ №15. У травні 2023 року Іван отримав повістку та долучився до лав Збройних Сил України. Дрогобичанин захищав Україну у складі 1 десантно-штурмового відділення 1 десантно-штурмового взводу 3 десантно-штурмової роти 3 десантно-штурмового батальйону ВЧ А-0224. Іван Лошкарьов мужньо захищав рідну країну. 15 листопада він загинув, під час виконання бойових завдань з захисту України на Донецькому напрямку фронту. У загиблого залишились шестеро братів та сестра.

Читайте також: Небесний батальйон Львівщини. Імена Героїв, які віддали життя у війні проти росії

Нагадаємо, 23 листопада Львівщина попрощалася із чотирма захисниками. Ярослав Хомин, Володимир Пуківський, Ярослав Миколів та Олексій Дем’ян загинули під час захисту України від окупантів. 

Юлія Кметик

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!