Київ

На Голосієві в Києві оголосили сафарі на мотоциклістів, які заїжджають у парк Рильського

614 0
Мотоциклісти їздять пішими стежками, чим наражають відвідувачів парку на небезпеку
Умовне фото. Відкриті джерела

Умовне фото. Відкриті джерела

Громада Голосієва боротиметься із заїздом мотоциклістів в НПП Голосіївський та парк ім. Рильського за допомогою грошових винагород. Про це йдеться у дописі громадської активістки та ініціаторки “мото сафарі” Альони Дєньги.

«Заїзд мото/авто техніки в парк, тим паче на зелену зону заборонений природоохоронним законодавством. І тут справа навіть не в законодавстві: мотоциклісти їздять пішими стежками, чим наражають відвідувачів парку на небезпеку», – написала вона у Facebook.

За фото номерних знаків порушника пропонують винагороду у 1000 грн, за затримання мотоцикліста до приїзду поліції та охорони – 5000 грн.

Вона просить викликати поліцію за номером 102, дзвонити директору НПП для виїзду охорони – 0677364070 або писати особисто їй, якщо вдалось сфотографувати номери або затримати мотоцикліста.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!