На кордоні з білоруссю та рф ЗСУ нарощують оборонні рубежі, – Наєв

968 0
Прорито понад сім тисяч метрів протитанкових ровів та траншей.
Фото: АрміяInform

Фото: АрміяInform

В областях, які межують з білоруссю та росією, триває подальше зміцнення оборонних рубежів та позицій, про це заявив командувач Об’єднаних сил Збройних сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв.

За його словами, обстановка в Північній операційній зоні стабільна та контрольована. ЗСУ цю ситуацію використовують для нарощування системи інженерних загороджень. Створюються протитанкові мінні поля на танкодоступних ділянках місцевості та ймовірних шляхах висування противника вглиб нашої території, а це – дороги, лісові смуги, мости, лінії електропередач тощо.

Лише цього тижня інженерними підрозділами облаштовані декілька десятків мінних полів з використанням більше шести тисяч протитанкових мін. Прорито більше як сім тисяч метрів протитанкових ровів та траншей.

«Усі позиції обшиваються деревиною для більш ефективного виконання завдань нашими воїнами.

Українські військовослужбовці працюють цілодобово, не зважаючи на погодні умови», – зазначив Наєв.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!