Київ

На Київщині незаконно зрубали 348 дерев

440 0
Своїми діями чоловіки завдали шкоди державі на суму 2,4 мільйона гривень
Фото: НПУ

Фото: НПУ

Двоє чоловіків зрубали 348 дерев, а саме захисних лісових насаджень лінійного типу, на ділянці зрошувального каналу на території Бориспільського району. Про це повідомили у поліції Київщини.

За допомогою спеціальної техніки «заготівельники» лісу завантажили зрізану деревину в автомобілі та вивезли у невідомому напрямку. Про подію повідомив небайдужий громадянин. На місце злочину виїхали працівники Бориспільського управління поліції.

Правоохоронцям вдалося встановити обох «чорних лісорубів». Ними виявилися жителі Сумщини та Бориспільщини. Своїми діями чоловіки завдали шкоди державі на суму 2,4 мільйона гривень.

Слідчі повідомили чоловікам про підозру за ч. 4 ст. 246 Кримінального кодексу — незаконна порубка та перевезення дерев, що спричинило тяжкі наслідки. Їм загрожує від п’яти до семи років тюрми. Одного з підозрюваних оголосили у розшук.

Нагадаємо, за позовом прокуратури комерційна структура відшкодує майже 500 тис. грн за знищені зелені насадження на перетині вулиць академіка Заболотного та Столичного шосе у Голосіївському районі міста Києва.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!