Київ

На Київщині підлітки за гроші підпалювали релейні шафи залізниці

796 0
Це обладнання відповідає за роботу світлофорів на коліях.
Фото: НПУ

Фото: НПУ

У Борисполі на Київщині викрили чотирьох неповнолітніх, які за гроші підпалювали релейні шафи на залізниці. Про це повідомляє поліція Київської області.

Про умисне пошкодження автоматичних пристроїв повідомив диспетчер Дарницької дистанції сигналізації та зв'язку. На перегоні Баришівка-Бориспіль невідомі облили легкозаймистою рідиною і підпалили комплекс сигнальної установки, що порушило роботу транспорту.

Після проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили особи підозрюваних. Це — четверо юнаків із Борисполя віком 16, 14 і 19 років. Вони отримали "замовлення" на знищення залізничного обладнання від невідомого через месенджер Telegram.

За грошову винагороду хлопці здійснили чотири підпали релейних шаф на залізничному перегоні. Сума збитків для «Укрзалізниці» встановлюється.

Двох 16-річних та 14-річного підлітка затримали і помістили до ізолятора тимчасового тримання. Їхнім спільником був 19-річний товариш.

Усім чотирьом слідчі повідомили про підозру за ч. 2 ст. 28, ч. 2 ст. 194, ч. 1 ст. 277 ККУ (Умисне знищення чужого майна групою осіб шляхом підпалу за попередньою змовою та пошкодження шляхів сполучення та транспортних засобів). Фігурантам загрожує до 10 років позбавлення волі.

Нині правоохоронці встановлюють замовників злочину.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!