На Київщині почались військові навчання з відбиття наступу з півночі

1372 0
Наразі загроза нападу на столицю з півночі є мінімальною
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

З 21-го лютого 2023 р. і протягом кількох наступних днів угрупування сил і засобів оборони Києва проводить навчання по захисту столиці. Про це повідомляє КМВА.
 
За сценарієм, ворог проводить наступальну операцію з північного напрямку. Завдання сил і засобів оборони Києва – під керівництвом командувача відпрацювати весь комплекс завдань по обороні столиці. Окрім того, в ході тренування військові планують провести навчання із захисту цивільного населення в умовах бойових дій.
 
В тренуванні бере участь Київська міська військова адміністрація (в складі визначених структурних підрозділів) та районні держані адміністрації. 
 
«Наголошуємо, це заплановане тренування угрупування сил і засобів оборони Києва. Наразі загроза нападу на столицю з півночі є мінімальною. Ситуація стабільна та контрольована. Вірте у Збройні Сили України! Слава Україні!» , - заявив начальник КМВА Сергій Попко.
 
Нагадаємо, на початку лютого сили оборони Києва провели штабні тренування на північному кордоні України.
 
Станіслав Нестеренко

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!