Київ

На Київщині створять реабілітаційний центр для військових

401 0
Облаштуванням центру займатиметься благодійний фонд.

У селі Чернин Таращанської громади на Київщині вирішили створити реабілітаційний центр для військових. Про це інформує Таращанська міська рада.

Нещодавно у Чернині провели громадські слухання, на яких обговорили питання створення в населеному пункті реабілітаційного центру, де могли б проходити відновлювальну терапію учасники бойових дій після поранень. На появі такої установи в межах громади наполягали місцеві ветерани.

На зборах вирішили, що реабілітаційний центр облаштують у будівлі місцевого дитсадка, який давно не використовують за призначенням. Приміщення передадуть в оренду благодійному фонду "Берегиня-2023" для подальшого перетворення на реабілітаційний заклад, де надаватимуть допомогу військовим з особливими потребами.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!