На Київщині українська компанія встановить 100 будинків для сімей, які втратили домівку через війну

676 0
Проєкт реалізується Агентством ООН у справах біженців (УВКБ ООН) спільно з Київською обласною військовою адміністрацією.
Фото: КОВА

Фото: КОВА

На Київщині почали встановлювати збірні будинки української компанії QHome на ділянках сімей, чия нерухомість була зруйнована внаслідок повномасштабного вторгнення. Про реалізацію проєкту нового проєкту повідомили у Київській обласній військовій адміністрації.

У рамках проєкту встановлять 100 будиночків. Першу партію буде надано найбільш постраждалим від війни громадам Бучанського району.

Збірні будинки виготовила українська компанія QHome, усі вони з міцних матеріалів та оснащені меблями вітчизняного виробництва. Після встановлення вони одразу готові до експлуатації.

Площа кожного становить 25 квадратних метрів, та розрахована на 4 особи. Будинок обладнаний усім необхідним, зокрема тут є піч на дровах, кондиціонер, холодильник, туалет і душ, кухнею. Крім того, він обладнаний меблями – ліжками, столом та стільцями.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!