Київ

На Київщині відновлюють пошкоджений росіянами ліцей

539 0
Будівництво фінансує Фонд ліквідації наслідків збройної агресії.

На Київщині у селі Плоске відновлюють ліцей, який значно пошкодили російські війська під час повномасштабного вторгнення. Про це повідомляє пресслужба Київської обласної державної адміністрації.

Зазначається, що капітальний ремонт будівлі розпочався на початку вересня 2023 року. Заплановано відновити зовнішні стіни та внутрішні перегородки, провести ремонт покрівлі, замінити вікна і двері. Також передбачене повне відновлення частини будівлі, яка згоріла, облаштування нових інженерних мереж та утеплення фасаду.

«Протягом трьох місяців підрядник вже виконав низку робіт. Зокрема на об'єкті демонтували зруйновану частину будівлі, провели утеплення та оздоблення зовнішніх стін, замінили більшу частину вікон та дверей на нові», — йдеться у повідомленні.

У КОВА поінформували, що наразі будівельники завершують монтаж віконних та дверних блоків, продовжують монолітні й фасадні роботи та закінчують цегляну кладку зруйнованих стін.

Капітальний ремонт виконують з урахуванням інклюзивності та доступності, адже в закладі 4 із 14 — інклюзивні класи. Роботи тривають в посиленому режимі, оскільки на час проведення ремонту діти навчаються у дві зміни в приміщенні дитячого садочка. Загалом ліцей відвідують майже 300 учнів, підсумували в адміністрації.

Нагадаємо, у селі Дмитрівка Бучанського району Київської області коштом Фонду ліквідації наслідків збройної агресії відновлюють Бузівський академічний ліцей.

_________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!