На Львівщині 200 пар зможуть отримати препарати для лікування безпліддя

1702 0
Вперше запрацювала Комплексна програма підтримки галузі охорони здоров’я.
ілюстративне фото: ВВС

ілюстративне фото: ВВС

У Львівській області вперше запрацювала Комплексна програма підтримки галузі охорони здоров’я, яка допоможе стати батьками парам, які стикнулися з проблемою безпліддя. Про це повідомив начальник Львівської ОВА Максим Козицький.

За його словами, завдяки цьому 200 пар з нашої області можуть отримати безкоштовні інноваційні препарати від європейського виробника для стимуляції суперовуляції. Їх рекомендують застосувати у лікуванні безпліддя американська та європейська агенції з контролю якості лікарських засобів – EMA та EDA.

«Ті, хто знайомі з проблемою безпліддя, знають, що стимулюючі препарати складають практично половину вартості лікування методами ДРТ. Робимо важливий крок, щоб лікування безпліддя стало більш доступним», – зазначив Максим Козицький.

Читайте також: Як стрес впливає на жінок та чому варто піти до гінеколога

Щоб скористатись такою можливістю, реєструйтесь за посиланням.

Нагадаємо, Анжела Диба, акушер-гінеколог, головний лікар медичного центру «NOVO» розповіла Tvoemisto.tv про найпоширеніші міфи, які варто спростовувати. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

ТЕГИ: безпліддя

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!