На Львівщині автомобіль збив на тротуарі сім’ю з двома дітьми. Потрібна термінова допомога

14152 0
9-річному хлопчику, який найбільше постраждав, терміново потрібна кров 4-ї групи з резусом мінус.
Фото: Facebook

Фото: Facebook

У Самборі автомобіль збив подружжя з двома дітьми, які стояли на тротуарі. Через аварію найбільше постраждав 9-річний хлопчик, який перебуває у дитячій лікарні на Орлика. Йому терміново потрібна кров 4-ї групи з резусом мінус.

Як повідомила волонтерка Уляна Флишко, під колеса автомобіля потрапила сім’я учасника АТО Володимира Возного.

«Подружжя із своїми двома синами поверталося саме додому. Діти були на санчатах. В цей час на них наїхав автомобіль. Водій не впорався із керуванням і його занесло на тротуар, де саме йшла сім'я захисника України. У чоловіка - травми колін. Дружина в цій ДТП зламала руку і травмувала голову (зашивали). Ще в одного хлопчика - забій головного мозку, перелом ноги. Найбільше постраждав їхній старший син - Андрійко, 9 рочків», – написала вона у Facebook.

Хлопчик перебуває у хірургії дитячої лікарні на Орлика. Для нього терміново потрібна кров 4-ї групи з резусом мінус. Небайдужих просять зголоситися та прийти у пункт здачі крові на вул. Миколайчука.

Також просять про молитву за здоров’я сім’ї, оскільки вдома їх чекає ще один молодший син. Допомогти фінансово можна, перерахувавши кошти на картку 5167803211131482 Володимир Возний.

У поліції повідомили, що ДТП сталася 23 січня близько 21.30 на автодорозі Львів – Самбір – Ужгород, неподалік Самбора. Попередньо встановлено, що водій автомобіля «Опель Вектра», 20-річний мешканець одного із сіл району, наїхав на чотирьох пішоходів, які стояли на тротуарі. Внаслідок аварії усі потерпілі – 33-річна жінка, 32-річний чоловік та двоє дітей віком 9 та 5 років – були доставлені в лікарню.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) ККУ. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – обмеження волі на строк до 3 років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на той самий строк. Проводиться досудове розслідування, правоохоронці встановлюють обставини події.

Фото поліції Львівської області



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!