На Львівщині підприємця підозрюють у привласненні понад 8 млн грн під час будівництва мосту

1722 0
Чоловік вніс до офіційних документів завідомо неправдиві відомості та використав підроблені документи.
Фото: поліції

Фото: поліції

На Львівщині поліцейські повідомили про підозру директору приватного підприємства, який привласнив майже 8,5 млн грн під час будівництва мосту. Про це повідомили у поліції Львівської області. 

Як встановили слідчі, директор приватного підприємства, 40-річний львів’янин, привласнив 8 433 878 грн під час будівництва мосту через річку в одному з селищ Дрогобицького району.

Чоловік вніс до офіційних документів завідомо неправдиві відомості та використав підроблені документи.

Слідчі повідомили директору про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.5 ст.191 (Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) та ч.1 ст.366 (Службове підроблення) Кримінального кодексу України. Йому загрожує позбавлення волі на строк до дванадцяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.

Антоніна Костик

________________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми - про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста– дивіться на нашому YouTube-каналі.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!