Підприємець привласнив понад 3,2 млн гривень на ремонті військового містечка на Львівщині

2656 0
Сам підприємець з Тернопільщини, проте уклав договір на ремонт військового містечка, що розташоване на Львівщині.
Фото: Поліція

Фото: Поліція

Підприємця з Тернопільщини підозрюють у привласненні понад 3,2 млн гривень на ремонті військового містечка на Львівщині. Про це повідомила пресслужба поліції Тернопільщини. 

«З метою привласнення бюджетних коштів підрядник реалізував протиправну схему. Скориставшись своїм службовим становищем, він вносив у офіційну документацію неправдиві відомості та значно завищував вартість закуплених матеріалів та виконаних будівельних робіт. Таким чином йому вдалося заволодіти понад 3,2 мільйонами гривень бюджетних коштів», – йдеться у повідомленні. 

Наразі правоохоронці відкрили кримінальне провадження ч. 1 ст. 366 (службове підроблення) та ч. 5 ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, яке може загрожувати підозрюваному за цими статтями – 12 років позбавлення волі.

Наразі вирішують питання про обрання запобіжного заходу підозрюваному. 

Нагадаємо, що ексголову селищної ради на Львівщині підозрюють у привласненні земельних ділянок. 

Володимир Федорович

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!