На Львівщині попрощалися з 23-річним військовим, який загинув у боях біля міста Попасна

41558 0
Боєць загинув 14 березня, та через відсутність зв’язку його похоронили у Дніпрі.
Фото: Facebook Степана Пилипа

Фото: Facebook Степана Пилипа

Вчора, 12 квітня у Глинянах на Львівщині попрощалися з загиблим на війні бійцем 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила Максимом Кулиничем. Останній раз він виходив на зв’язок ще 11 березня. Через кілька днів, 14 березня воїн загинув у боях біля міста Попасна на Луганщині. Про це повідомив депутат Львівської обласної ради Степан Пилип.

Читайте також: На Луганщині героїчно загинув український воїн Віталій Сорушев

Через відсутність зв’язку та неможливість сконтактуватися з рідними хлопця похоронили у Дніпрі. Вдома, у Глинянах відбулося перезахоронення 23-річного Героя.

«Пішов на війну з перших годин її початку. Останній раз я з ним спілкувався якраз в той момент, коли він із хлопцями, перебуваючи в Яворові, чекав автобус для відправлення на війну. Сказав, що в повній бойовій готовності, відчувався дух впевненості, віра в справедливість і перемогу… Побратими Максима розповіли мені, що він загинув у боях біля м. Попасна на Луганщині ще у ніч на 14 березня. Через відсутність зв’язку і неможливість сконтактувати з рідними Максима похоронили в Дніпрі. Лише згодом, після кількох тижнів розшуків, вдалося з’ясувати, що з ним трапилося…», – написав Степан Пилип у Facebook.  

Нагадаємо, сьогодні у Львові поховають командира 2-го батальйону ДУК «Правий сектор» Тараса Бобанича, друга Хаммера, який загинув у бою з окупантами. 

Про небесний батальйон Львівщини читайте тут.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!