На Львівщині створили дрон-карту зон екологічного лиха. Відео

3026 0
На карті можна побачити, де масово вирубують ліси, куди скидають неочищені води ЖКГ, а також побачити, де працюють «гравійні браконьєри». Про це інформує прес-служба Львівської ОДА.

У проекті «Дрон-погляд на зони екологічного лиха» взяли участь близько півсотні людей. Вони здійснили 18 експедицій на екологічно небезпечні об’єкти Львівщини. Там волонтери зааймалися дрон-зйомкою, а також збирали матеріали для написання репортажів на екологічну тематику.

Тепер користувачі Інтернету можуть у вільному доступі переглядати локації екологічного лиха. Крім цього, можна подивтися фото з місця зйомок і відео.

Відео з проекту

Загалом учасники проекту створили 10 мультимедійних історій, а також карту дрон-зйомки екологічно небезпечних об'єктів Львівщини. Крім того, вони підготували 2 аерокарти.

Читайте також: Неси додому продукти, а не сміття: як у Львові зменшити генерування відходів

Варто зазначити, що проект відбувався за підтримки департаменту екології та природних ресурсів облдержадміністрації, Freedom House та Міністерства закордонних справ уряду Норвегії.

Ознайомитися з дрон-зйомкою екологічно небезпечних місць можна тут.

Опублікувала Ганна Беловольченко


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!