На Львівщині вчора лунала тривога. Через що була небезпека

1440 0
На Львівщині загроза не справдилася.
Фото умовне

Фото умовне

Вчора, 14 липня, на Львівщині о 18:36 лунала повітряна тривога. Була небезпека через зліт винищувачів МіГ-31К на території pociї, але загроза не справдилася. Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький. 

«Один раз сирени сповіщали про повітряну тривогу – 14 липня о 18:36. Була загроза через зліт винищувача Міг-31К, який є носієм гіперзвукових ракет «Кинджал». На Львівщині загроза не справдилась», – зазначив він.

Читайте також: «Я пішла шукати кицю – так і зберегла своє життя»

Нагадаємо, 6 липня росія атакувала Львівщину ракетами. В результаті удару по житловому будинку у Львові загинуло 10 людей. 

В місті тиває обстеження квартир у зруйнованих будинках. 10 липня завершили заміри вибитих вікон, ще у декількох квартирах – виміряють до сьогодні,12 липня. Також додамо, що комісія з надзвичайних ситуацій прийняла рішення виділити 100 мільйонів грн на відновлення зруйнованих помешкань унаслідок ракетного удару. 

Tvoemisto.tv побувало на місці події та поспілкувалося із постраждалими мешканцями. Детальніше про це читайте за посиланням.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!