На Львівщині ввели екстрені аварійні відключення світла

6023 0
Через ранкові обстріли росіян 16 грудня по всій Україні запровадили екстрені відключення світла.
ФОТО: UNSPLASH

ФОТО: UNSPLASH

Сьогодні, 16 грудня, на Львівщині ввели екстрені аварійні відключення світла. 

Джерело: заступник керівника ОП Кирило Тимошенко у Telegram

«У зв’язку з прильотами в енергооб’єкти в декількох областях України – по всій країні вводяться екстренні аварійні відключення світла. Просимо з розумінням відноситись до відключень електроенергії та тимачсових перепадів подачі водо/теплопостачання», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: Козицький розповів, чому графіки планових відключень світла не відповідають дійсності

Дізнатися, до якої групи належить ваш будинок, можна на сайті «Львівобленерго» у розділі «Чому немає світла». 

Нагадаємо, російські війська зранку 16 грудня знову завдали масованого ракетного обстрілу України. Вже відомо про вибухи у кількох регіонах та удари по критичній інфраструктурі. Детальніше про масований ракетний удар росії – читайте тут.

Додамо, що у ПрАТ «Львівобленерго» дали відповіді на найчастіші запитання споживачів. Зокрема, чому за графіком електроенергія уже повинна бути, але її досі не увімкнули, або чому не у всіх вимикають електроенергію. Дізнатись інформацію про відключення можна через ботів у Viber або Telegram від «Львівобленерго». Вони надсилають сповіщення про орієнтовні вимкнення електроенергії за вашою адресою.

Антоніна Костик

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!