На Львівщині викрили шахрая, що пропонував послуги з отримання візи чи посвідчення водія

1643 0
Чоловік організував шахрайську схему, перебуваючи за гратами.
Фото: Поліція Львівської області

Фото: Поліція Львівської області

На Львівщині повідомили про підозру зловмиснику, який організував шахрайську схему, перебуваючи за гратами. Він пропонував послуги із отримання візи чи виготовлення водійського посвідчення.

Джерело: Поліція Львівської області

Зловмисником виявився 25-річний мешканець Хмельницької області, який на Львівщині відбуває покарання за крадіжки. Як встановили правоохоронці, він створив акаунт під вигаданим іменем та публікував неправдиві оголошення. Шахрай незаконно заволодів грошовими коштами замовника у сумі понад 21 тисячу гривень, які потерпілий переказав на вказаний в оголошенні рахунок.

Читайте також: Львів'ян попереджають про шахраїв, які збирають кошти на ЗСУ

Підозрюваному загрожує позбавлення волі на строк від трьох до восьми років. Наразі триває досудове розслідування.

Нагадаємо, що на Львівщині судитимуть чоловіка, який організував шахрайську схему. Він створював фейкові акаунти у соціальнальних мережах, куди завантажував неправдиві оголошення про збір коштів на лікування.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!