Українців попередили про активізацію шахраїв під час збою у «Київстар»

870 0
Людей просять вірити лише офіційним повідомленням
Фото умовне

Фото умовне

Компанія «Київстар» пообіцяла абонентам компенсації за відстуність звʼязку у вівторок, 12 грудня. Однак після цього у соціальних мережах активізувались шахраї. Про це повідомили у пресслужбі мобільного оператора.

«Зараз у різних месенджерах активізувались шахраї, тому ми просимо вас довіряти тільки офіційній інформації. Новини про компенсації та терміни відновлення мережі надходитимуть виключно з офіційних сторінок компанії. Застерігаємо вас не ділитися номерами телефонів та особистими даними з підозрілими людьми, вони можуть виявитись шахраями», – йдеться у повідомленні.

Додамо, увечері у «Київстар» заявили, що вже відновили частину послуг. Решту будуть відновлювати поступово і сподіваються зробити це упродовж середи, 13 грудня.

Читайте також: Збій у Київстар. Абоненти не можуть змінити оператора через нацроумінг

Нагадаємо, від самого ранку сьогодні також триває технічний збій у мобільній мережі «Київстар»  Через це тимчасово недоступні послуги зв'язку та доступу в інтернет. У компанії повідомили, що вони стали мішенню потужної хакерської атаки. Альтернативою мобільному зв’язку можуть стати стаціонарні телефони. Також зв'язок можна підтримувати за допомогою месенджерів Viber, WhatsApp, Telegram, Signal, Messenger Facebook, Instagram тощо. Месенджери будуть працювати з допомогою Інтернету, або Wi-Fi. 

Тетяна Дзяма
___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!