На Львівщині затримали ухилянта, який намагався перетнути кордон із фальшивими документами

2513 0
Чоловік надав інспектору прикордонної служби копії трьох нотаріально засвідчених свідоцтв про народження дітей.
Фото умовне

Фото умовне

На Львівщині затримали ухилянта, який намагався незаконно перетнути кордон. 58-річний мешканець Херсонщини надав прикордонникам копії трьох нотаріально засвідчених свідоцтв про народження дітей, що виявилися підробленими.

Джерело: Державна прикордонна служба України

Окрім того, у його паспорт було внесено відомості про наявність трьох дітей віком 8, 11 та 15 років. 

«В ході бесіди «багатодітний батько» не зміг назвати дату народження жодного з дітей, в якому місті були видані їх документи та взагалі «забув», де знаходяться його діти. Згодом чоловік зізнався, що купив фальшивку у невідомих осіб для перетинання кордону», – йдеться у повідомленні.

До правоохоронних органів направили повідомлення про виявлення ознак кримінальних правопорушень за ст. 358 «Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів». Правопорушника прикордонники передали правоохоронцям. 

Нагадаємо, що львів’янин допомагав військовозобов’язаним чоловікам перетинати кордон, використовуючи підроблені документи, в обмін на «винагороду». Свої послуги чоловік оцінив у 4 тисячі доларів США. Оперативники внутрішньої безпеки поліції та слідчі поліції Львівщини затримали його «на гарячому».

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!