На пішохідному переході у Львові водій збив на смерть 39-річного чоловіка

32598 0
Аварія трапилася сьогодні, о 12:05. Загиблим виявився мешканець Львівського району.
фото: варта1

фото: варта1

Поблизу привокзального ринку на вул. Городоцькій у Львові трапилася ДТП за участі водія Mercedes-Benz та пішохода. 21-річний водій на смерть збив 39-річного чоловіка на нерегульованому пішохідному переході. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомила речниця поліції у Львівській області Світлана Добровольська.

Аварія трапилася сьогодні, о 12:05. Загиблим виявився мешканець Львівського району. Від отриманих травм чоловік помер на місці. Водночас водія затримали.

Поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 ККУ (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинили смерть потерпілого або тяжкі тілесні ушкодження). Наразі тривають слідчі дії.

Ольга Коваль


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!