На Рівненщині російські війська завдали три ракетні удари по військових об'єктах

4761 0
Під час однієї з тривог ввечері ворог тричі завдав удару по об’єкту військової інфраструктури.
Фото: ЄП

Фото: ЄП

Сьогодні ввечері, 22 березня, російські загарбники завдали три ракетні удари по військовій інфраструктурі в Рівненській області. Про це повідомив голова Рівненської ОДА Віталій Коваль.

За його словами, за добу також було збито ворожий безпілотник та одну ракету.

Читайте також: Літаки загарбників атакують Україну з аеродромів РФ, білорусі та окупованого Криму

«Від початку доби 5 разів звучала повітряна тривога. За день наші збройні сили збили один безпілотник та одну ракету. Під час однієї з вечірніх сигналів ворог тричі завдав удару по об'єкту військової інфраструктури. На місці працює комісія. Збитки встановлюються», – каже Віталій Коваль.

Нагадаємо, що 2 березня, на полігон на Рівненщині ворог завдав два ракетні удари. Наразі на місці працює спеціальна комісія, а деталі обіцяють повідомили пізніше. Напередодні біля Рівного ворог вже пошкоджував телевежу. Іще 25 лютого росіяни атакували аеропорт у селі Велика Омеляна, що за 4 км від Рівного.
 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!