Ворожу мітку виявили на свердловині найбільшого газосховища Європи на Львівщині

3704 0
На свердловині виявили ворожу мітку та позначку для визначення регулярності перевірок.
Фото: Укртрансгаз

Фото: Укртрансгаз

На Львівщині на одній зі свердловин найбільшого газосховища Європи виявили ворожу мітку. Йдеться про об’єкт Більче-Волицько-Угерсько, що у Стрийському районі. Також там зафіксували позначку, якою диверсанти, імовірно, намагалися з’ясувати регулярність перевірок та контролю об’єктів ПСГ. Про це повідомили в «Укртрансгазі».

Читайте також: За мітки для коригування вогню «світить» до 15 років тюрми

«Так, на Львівщині, на одній зі свердловин найбільшого газосховища Європи - Більче-Волицько-Угерського - наші колеги сьогодні знайшли ворожу мітку, а також позначку, якою диверсанти, вочевидь, намагалися з’ясувати регуляність перевірок та контролю об’єктів ПСГ. Для цього використовують паперові наклейки (у нашому випадку з рекламою хімчистки м’яких меблів), нанесені на ворота, що ведуть на територію сердловини», – йдеться у повідомленні оператора.

Такі «знахідки» працівники газосховища відразу ліквідували. Об’єкти мережі підземного сховища газу продовжують контролювати та продовжують штатний режим роботи. Відбір газу здійснюють у необхідному обсязі.

Нагадаємо, у Львові мешканці разом з правоохоронцями виявляють різні мітки на асфальті, деревах, навіть на балконах і дахах будинків. Правоохоронці просять інформувати про підозрілі мітки та пересування ворога. Крім того, варто повідомляти, якщо помітили підозрілих людей або автомобілі, на лінію 102. Як заявляв міністр оборони України​ Олексій Резніков напередодні, Росія намагається змінити тактику. Окупаційні війська обстрілюють житлові квартали, лікарні, навчальні заклади. Оскільки швидкий наступ великими колонами захлинувся, почали активніше застосовувати ДРГ і десант. Мешканців усіх міст закликають повідомляти про підозрілих осіб.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!