Політична реклама

На свята у Львові курсуватиме додатковий автобус

1462 0
20 та 21 квітня від пам’ятника Адаму Міцкевичу до церкви Петра і Павла з 12:00 до 19:00 курсуватиме спеціальний автобус, який доставить усіх охочих до Музею народної архітектури та побуту.

Вартість проїзду для львівян та гостей місту становитиме 2 грн, повідомляє прес-служба Львівської міської ради.. 

«Приємною новиною буде те, що 20 та 21 квітня з 12:00 до 19:00 год вечора від пам’ятника Адаму Міцкевичу до церкви Петра і Павла буде курсувати автобус, яким можна комфортно дістатись до Музею народної архітектури та побуту. Не потрібно брати власні автівки, за вартістю звичайного квитка маршрутки усі матимуть змогу дістатись з центру до Шевченківського гаю», - зазначила начальник управління культури ЛМР Ірина Подоляк. 

З 13 до 21 квітня у Музеї народної архітектури та побуту «Шевченківський гай» триває родинне свято «Великдень у Гаю». Львів’яни та гості міста зможуть взяти участь у різноманітних мистецьких та інтерактивних заходах, які відбуватимуться в рамках святкування Великодня у Львові.

Прогаму святкування Великодня у Львові можна знати тут


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!