Чи відновлять автобусний маршрут №45 у Львові

3346 0
Автобусний маршрут №45 пролягає від ТРЦ «Victoria Gardens» до пл. Галицької.
Фото: wp.com

Фото: wp.com

Автобусний маршрут №45 скасували ще у часи пандемії коронавірусу. Згодом його знову запустили в тестовому режимі, проте повноцінно він так і не функціонував. Детальніше про те, чи планують його відновити, Tvoemisto.tv розповів керівник управління транспорту Львівської міськради Орест Олеськів. 

«Наразі з причину браку водіїв та автобусів це його не відновили, проте комунальне АТП-1 за цей рік запустило інші маршрути – №92, №49А, №39А. Та станом на сьогодні все ще немає ресурсу, аби відновити саме 45 маршрут. Ми працюємо над тим, щоб забезпечити, в першу чергу, наші сполучення за допомогою електротранспорту  це район Наукова», – пояснив Олеськів. 

Проте зазначив, що місто продовжує працювати над вирішенням питання саме цього маршруту.

«Цей маршрут у нас в пріоритеті, тому ми точно будемо його відновлювати. Але тут зараз важко прогнозувати. коли це станеться, бо є проблема з залученням водіїв та коштів для відновлення рухомого складу. Фактично, ми є на паузі в цьому питанні. Зараз все виглядає складно, але, коли будуть відповідні умови, ми будемо працювати з цим маршрутом», – додав чиновник. 

Зазначимо, що автобусний маршрут №45 курсував у такому напрямку: 

ТРЦ Вікторія Гарденс – вул. Наукова – вул. Василя Симоненка – вул. Пулюя – Центр Зайнятості – вул. Княгині Ольги – аквапарк – вул. Бойчука (Кіноцентр) – вулиця Аркаса – вулиця Шумського – вулиця Княгині Ольги – вул. Академіка Сахарова – вул. Академіка Сахарова – Головна Пошта – вул. Петра Дорошенка – пр. Свободи – пл. Галицька.

Нагадаємо, що Tvoemisto.tv опублікувало розмову з директором департаменту міської мобільності та вуличної інфраструктури ЛМР Олегом Забарило. У ньому йдеться про проблеми з заторами, громадський транспорт, здорожчання вартості квитка та безготівкову оплату.

Володимир Федорович

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!