На вулиці Чупринки у Львові частина обваленого фасаду травмувала пішохода

1196 0
Чоловіка госпіталізували з закритою черепно-мозковою травмою.
Фото: Ігор Зінкевич

Фото: Ігор Зінкевич

У вівторок, 26 березня, близько 18:30 обвалився фасад будинку на вул. Генерала Чупринки, 45. Про це повідомив депутат ЛМР Ігор Зінкевич у Facebook.

Унаслідок цього постраждав 45-річний львів'янин. Його госпіталізували з закритою черепно-мозковою травмою. Про це Tvoemisto.tv розповіла речниця Львівського обласного центру екстреної медицини Тетяна Андрєєва.

Нагадаємо, що у Львові продовжили термін подачі заявок від мешканців на реставрацію балконів на головних фасадах будинків-пам’яток. Якщо ж будинок не є памʼяткою архітектури, однак балкон перебуває в аварійному стані, власники можуть подавати заявки на реставрацію балконів на умовах співфінансування. 80% коштів готове оплатити місто, а 20% залишиться за мешканцем. На реалізацію цієї програми з бюджету міста виділили 10 мільйонів 300 тисяч гривень. В середньому ремонт балкону коштує 100 тисяч гривень. Детальніше про те, як подати заявку на реставрацію балконів читайте тут.

Додамо, з серпня до жовтня у Львові проводили обстеження балконів у будинках. Тоді обстежили 5 448 будинків, а в них–58 535 індивідуальних балконів. В неналежному стані у місті перебуває 9 271 балкон.

Фото: Ігор Зінкевич

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!