На виставці ретро-карів у Львові збиратимуть гроші для військових

1842 0
В межах фестивалю Leopolis Grand Prix у Львові збиратимуть кошти для українських військових. В суботу, 28 червня, на площі Ринок впродовж дня буде виставлена експозиція ретро-автомобілів, а біля них стоятимуть скриньки, куди всі охочі зможуть вкинути гроші.
Фото організаторів

Фото організаторів

Цього року оргкомітет фестивалю Leopolis Grand Prix вирішив відмовитися від святкової фестивальної частини. Натомість частина коштів з проведення фестивалю підуть на купівлю обмундирування для 24 механізованого батальйону з міста Яворова (Львівська область).

Вранці 28 червня авто зберуться на площі Ринок і звідти вирушать в сторону парку ім. Богдана Хмельницького. Там ретро-автомобілі здійснять об’їзд трасою «Львівський трикутник» (вул. Вітовського – вул. Стрийська – вул. Героїв Майдану, колишня Гвардійська) – традиційною трасою змагань. Після цього вони повернуться на площу Ринок, де впродовж всього дня триватиме виставка.

У неділю, 29 червня, автомобілі разом з речима, купленими на залучені кошти, вирушать до військових у Яворів.

Оргкомітет фестивалю закликає львів’ян, гостей міста, а також всіх автолюбителів та членів автоклубів підтримати ініціативу і долучитися до збору коштів на допомогу українським військовим, інформує прес-служба Львівської міської ради.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!