Київ

Начальник фінансової служби військової частини на Київщині нарахував 20 млн зарплати своїй дружині

492 0
Таким чином чоловік нібито намагався приховати недбалість під час сплати податку на доходи фізичних осіб
Фото: dbr.gov.ua

Фото: dbr.gov.ua

Державне бюро розслідувань спільно с військовою контррозвідкою Служби безпеки України викрили начальника фінансово-економічної служби однієї з військових частин Київщини, який намагався приховати своє недбале ставлення до грошей. Про це повідомляє пресслужба ДБР.

Зазначається, що чоловік намагався "замести сліди" свого недбалого ставлення до фінансів частини перед командуванням військ. Для цього він вніс неправдиві відомості про нарахування 20 млн грн додаткової винагороди своїй дружині — старшому солдату цієї частини.

«Ці гроші він не планував реально виплачувати старшому солдату, а збирався перекрити утворену через його недбалість заборгованість зі сплати податку на доходи фізичних осіб. Однак він знову "не впорався із завданням", не простежив і гроші реально надійшли на картку дружини», — йдеться у повідомленні.

У ДБР поінформували, що наразі всі гроші повернуті військовий частині. За ч.4 ст.426 Кримінального кодексу України підозрюваному загрожує 10 років позбавлення волі.

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!