«Не хочу, щоб мої діти були безхатьками»: родина з Бородянки намагається відремонтувати зруйновану квартиру

843 0
У березні 2022 року поруч з будинком розірвався снаряд, а квартира стала непридатною для проживання.
Фото: Скрін з відео

Фото: Скрін з відео

Про родину Тетяни, яка пережила обстріли в Бородянці в березні 2022 року, розповіли в UNICEF.
 
Після влучання в їхній будинок сім’я виїхала на захід України. Проте на новому місці жінці не вдалося знайти роботу, тож усі повернулися в Бородянку.
 
Наразі родина з двома дітками мешкає в літній кухні, яку для тимчасового проживання їм надала односельчанка. Тетяна повернулася в садочок, де працювала до війни. Але нині вся її зарплата йде на те, щоб погасити кредит, узятий на ремонт тепер уже зруйнованої квартири.
 
«Ми зараз одягаємо і взуваємо дітей не за розміром і не за сезоном. Їмо те, що дають добрі люди. Мені хочеться щасливого майбутнього для своїх дітей. Я не хочу, щоб вони були безхатьками» зізнається Тетяна.
 
 

Додамо, UNICEF та партнери постійно працюють над розширенням програм із порятунку життів дітей та їхніх родин в Україні. В організації зазначають, що понад 280 тисяч дітей вже забезпечені навчальним приладдям, більш як 1,7 мільйона дітей та їхніх родин отримали психічну та психосоціальну підтримку. Майже 4 мільйони людей у найбільш постраждалих регіонах отримали речі першої потреби та медикаменти.

 

ТЕГИ: Київщина

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!