Політична реклама

Нова транспортна мережа поділила Львів на 8 кольорів

10699 1
З 1 січня кожен транспортний район Львова матиме свій колір, відповідно до якого будуть оформлені таблички на автобусах та знаки на зупинках, - повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

«В процесі розробки мережі було прийняте рішення, що для кращого орієнтування мешканців міста та для туристів зробити кольорове зонування міста. Відтак, місто розділене на 8 транспортних зон. Розроблено відповідний дизайн табличок та дорожніх знаків на зупинках.

«Якщо автобус їхатиме з однієї зони в іншу, то на бічній табличці, розміщеній на автобусі, буде вказано, через які зони проходить цей автобус і буде зазначено його зупинки, а також те, в межах якої кольорової зони вони знаходяться», - розповів заступник начальника управління транспорту та зв’язку ЛМР Андрій Білоус.

 

Окрім того сьогодні, як повідомляє прес-служба Львівської міської ради,  на зупинках громадського транспорту розміщуватимуть кольорові таблички з маршрутами руху міських автобусів.

Нагадаємо, з Нового року у Львові запрацює нова маршрутна мережа, до якої сьогодні додали 7 нових маршрутів.  


Читайте також:
25 Січня, 2012 15:55
Олег Хотелось чтобы вы оставили 95 маршрут на котором многие могли доехать на кладбище в Брюховичах
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!