Новий парк, автостанція і готель. Яка нова забудова буде у Львові

4984 0
У січні управління архітектури та урбаністики Львівської міської ради погодило будівництво низки об'єктів. Зокрема, містобудівні умови та обмеження надали на кілька нових житлових будинків, готель, автостанцію, парк та паркінг.
Візуалізація з виконкому

Візуалізація з виконкому

Нова автостанція

У Львові на вул. Городоцька, 359 планують збудувати багатофункційний комплекс з автостанцією «Західна». Також в будівлі розташують певні сервіси, які зазвичай супроводжують автостанцію. Зокрема, облаштують заклад торгівлі, невеличкий готель, офісні приміщення й інші сервіси, такі як зали очікування. Детальніше читайте тут.

Готель біля Піскових озер

Управління архітектури та урбаністики ЛМР видало містобудівні умови та обмеження на реконструкцію нежитлової будівлі недіючої котельні під готель з наземною автостоянкою на вул Г. Чупринки 130 у Львові. На ділянці запропонували створити трирівневий паркінг зі співмірною кількістю паркомісць до готельних номерів, а саме 49. Прочитати детальніше про це можете за посиланням.

Новий парк зі скеледромом

До Львівської міської ради надійшло звернення від приватного підприємства «Стріт Хол» щодо покращення благоустрою навколо вже сформованої житлової забудови та тієї, що формується, у районі вул. Зеленої. На ділянці планують відновити гідрологічний баланс та створити акумуляційну водойму. Також передбачається, що на самих кадастрових номерах підприємств сформують басейн з усіма необхідними приміщеннями в першому поверсі майбутньої забудови. Створять прогулянкові алеї з дощовим садком та спортивними майданчиками. Більше читайте у новині.

Багаторівневий паркінг на території заводу «Кінескоп»

У Львові на вул. Героїв УПА, 73 планують будівництво офісної будівлі з багаторівневим паркінгом. Цей проєкт має вирішити питання паркування в цьому районі, оскільки запропоновано фактично чотириповерховий паркінг, який вже на рівні будівництва. Детальніше - тут.

Новий громадський простір з укриттям

На вул. Хвильового, 3 планують реконструювати будівлю магазину «Львівське торгово-виробниче підприємство «Дім, сад, город» з облаштуванням громадського простору та укриття. Реконструкція споруди передбачає будівництво укриття на понад 50 кв. м, яким зможуть користуватись також мешканці будинку. Прочитати детальніше про це можете за посиланням.

Реконструкція Центру ментального здоров'я

На вул. Замарстинівській, 83 пропонують реконструювати історичну будівлю із облаштуванням елементів доступності для маломобільних груп населення Центру ментального здоров'я КНП Першого ТМО. Детальніше.

Новий ЖК на території заводу

В Рясному, на вул. Брюховицькій, 35, планують збудувати будівлю змішаного використання з житловими квартирами на верхніх поверхах і розміщенням у нижніх поверхах об’єктів ділового, культурного обслуговування та комерційного призначення.  У цьому комплексі буде передбачено 150 квартир і підземний паркінг на 132 машиномісця. Більше читайте тут.

Магазин на місці двох будинків

У Львові на вулиці Широкій 55-В на місці двох напівзруйнованих будинків зведуть заклад торгівлі. Споруди, що зараз є на ділянках знесуть. Детальніше - у новині.

Дев’ять будинків в районі Під Голоско

У Львові на вул. Під Голоском забудовник планує звести ще дев’ять житлових будинків.  Під усією плямою забудови та поза її межами буде розташований підземний паркінг, який також використовуватиметься ще й як укриття. Загалом у паркінгу передбачено 220 машиномісць. Детальніше

Наталія Вареник

Віуалізації із засідань виконавчого комітету ЛМР

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!