Київ

Обіцяли не робити, але не втримались. На Солом’янці створили клумбу з «борщем на рушнику»

886 0
Композицію створили до Дня українського борщу
Фото: КП УЗН Солом’янського району

Фото: КП УЗН Солом’янського району

Попри обіцянку більше не робити такі клумби «Київзеленбуд» облаштував квіткову композицію у вигляді «українського борщу на вишитому рушникові» у сквері на Повітрофлотському проспекті. Про це повідомили в КП УЗН Солом’янського району.

Зазначається, що композицію створили до Дня українського борщу, який третій рік поспіль святкують у другу суботу вересня.

Нагадаємо, у червні в «Київзеленбуді» пообіцяли більше не встановлювати такі квіткові інсталяції.  Про це в інтерв’ю виданню Bird in Flight заявив гендиректор компанії Олексій Король. За його словами керівництво «Київзеленбуду» зрозуміло, що очікуваного ефекту від їхніх інсталяцій квіткових панно не відбулося. Натомість витвори комунальників здебільшого критикують. Тому в майбутньому їх приберуть.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!