Олександра Хоменець зі Львівщини стала віцечемпіонкою світу з вільної боротьби

768 0
Цьогоріч спортсменка зі Львівщини ще стала чемпіонкою Європи серед юніорів та віцечемпіонкою серед дорослих.
Фото: НОК у Львівській області

Фото: НОК у Львівській області

19-річна уродженка Трускавця, вихованка обласного коледжу спорту, стала віцечемпіонкою світу з вільної боротьби. Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький. 

Читайте також: 18-річна борчиня з Львівщини виборола бронзову на чемпіонаті світу з вільної боротьби

Спортсменка зуміла перемогти у трьох сутичках та дійти до боротьби за «золото». У фіналі їй протистояла 25-річна олімпійська чемпіонка з Японії, дворазова чемпіонка світу Майю Снідочі. За призове місце на чемпіонаті Управління молоді та спорту ЛОДА Олександрі виплатить грошову винагороду у розмірі 40 тисяч гривень.

Нагадаємо, що у квітні цього року Олександра Хоменець з Трускавця стала срібною призеркою чемпіонату Європи з боротьби у ваговій категорії до 55 кг.

Антоніна Костик

______________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми - про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста– дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!