Ощадбанк продовжив термін дії платіжних карток до 1 липня

1997 0
Також там закликали українців оплачувати комунальні платежі онлайн, щоб не відвідувати банківських відділень.
фото: expres.ua

фото: expres.ua

Державний «Ощадбанк» ухвалив рішення продовжити дію платіжних карток, термін яких закінчується під час карантину, до 1 липня 2020 року. Про це повідомиляє пресслужба банку.

Таким чином, клієнтам «Ощадбанк» не потрібно буде приходити до відділення банку для того, аби перевипустити картку. Також там закликали українців оплачувати комунальні платежі онлайн, щоб не відвідувати банківських відділень. 

«Всі картки Ощадбанку, термін яких спливає під час карантину, будуть активні до 1 липня 2020 року і не блокуватимуться банком», — повідомили у банку. 

Читайте також: Карантин у Львові. Як живе місто. Фоторепортаж

Додамо, що раніше аналогічні рішення щодо продовження терміну дії карток ухвалили інші українські банки, зокрема ПриватБанк.

Нагадаємо, «Ощадбанк» тимчасово зупинив роботу низки відділень через запроваджені в країні карантинні заходи. Про те, які відділення на період карантину не працюють можна за посиланням.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!