Ощадбанк запустив продаж перснів, якими можна розраховуватися у магазині

5705 0
Попередня вартість персня становить 3,5 тисячі гривень.
Фото: Ощадбанк

Фото: Ощадбанк

Державний «Ощадбанк» запустив продаж перснів із вбудованим NFC модулем, який дозволяє платити ним за покупки в магазинах. Про це повідомляє пресслужба банку.

Читайте також: Приватбанк запускає перший в Україні проєкт, який розпізнаватиме поведінку шахраїв

Наразі оплату за допомогою персня підтримують 86% всіх POS-терміналів в Україні.

«Розраховуватися кільцем зручніше та безпечніше, ніж карткою чи смартфоном. Достатньо піднести руку, на якій воно є, до термінала. І все. Оплата здійснена успішно», – кажуть у «Ощадбанку».

Персні виготовили з кераміки без металевих деталей. Вони витримують занурення під воду на глибину до 50 метрів. Наразі банк відкрив передзамовлення на гаджет. Персні планують продавати у 2 кольорах – чорному та білому. Попередня вартість персня становить 3,5 тисячі гривень. Замовити його можна за посиланням.

Читайте також: Приватбанк запустив випуск віртуальних банківських карток

Нагадаємо, державний «ПриватБанк» запустив нову технологію, за допомогою якої можна буде оформлювати миттєві кредити у цифрових гаманцях Apple Pay та Google Pay

 

ТЕГИ: ощадбанк

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!