Паралімпієць зі Львова виборов «бронзу» етапу Кубка світу з біатлону та лижних перегонів

456 0
Йдеться про етап Кубка світу з біатлону та лижних перегонів серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату, що відбувається в Канаді.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

Львівський паралімпієць Василь Кравчук виборов «бронзу»на етапі Кубка світу з біатлону та лижних перегонів. Про це повідомила Львівська міськрада. 

Українці брали участь у етапі Кубка світу з біатлону та лижних перегонів серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату, що відбувається в Канаді.

У перший день змагань Василь Кравчук став бронзовим призером у гонці з біатлону на 10 км. Переможцем гонки став Тарас Радь з Тернополя.

Василь Кравчук є представником Львівського регіонального центру «Інваспорт». Його тренер – Володимира Любіжанін.

Нагадаємо, що Львів’янин Василь Кравчук також став срібним призером Чемпіонату світу з парабіатлону, який відбувався у Принц Джорджі, що у Канаді. 

 

Володимир Федорович

_____________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!