Перемовини з Росією будуть, але не в Біловезькій пущі

7146 0
Напередодні йшлося, що переговори між Києвом та Москвою мали проходити 2 березня на білорусько-польському кордоні в районі заповідника Біловезької пущі.

Другий тур переговорів української та російської делегацій відбудуться не в Біловезькій пущі. Про це повідомив член української делегації, лідер фракції «Слуга народу» Давид Арахамія.

«Перемовини дійсно будуть, але місце інше. Всі деталі пізніше», – йдеться в його повідомленні на Фейсбуку.

Читайте також: Як приєднатися до інтернаціонального легіону. Алгоритм для іноземця

Напередодні йшлося, що переговори між Києвом та Москвою мали проходити 2 березня на білорусько-польському кордоні в районі державно-заповідного господарства Біловезької пущі.

«Це буде другий раунд. Я думаю буде все так само. Нічого не зміниться. Ми стоятимемо на своєму. Склад той самий», – розповів Суспільному радник голови Офісу президента Олексій Арестович.

Нагадаємо, що перший етап перемовин відбувся 28 лютого. У складі делегації: голова фракції «Слуга Народу» Давид Арахамія, міністр оборони України Олексій Резніков, радник керівника Офісу Президента Михайло Подоляк, перший заступник глави делегації України в Тристоронній контактній групі Андрій Костін, народний депутат Рустем Умєров та заступник міністра закордонних справ України Микола Точицький. Ключове питання перемовин – негайне припинення вогню та відведення військ із території України.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!