В МЗС Туреччини заявили, що Путін не проти прямих переговорів із Зеленським

5213 0
Про готовність до перемовин у Туреччині повідомили після переговорів Кулеби та Лаврова.
Фото: hromadske.radio

Фото: hromadske.radio

Глава Міністерства закордонних справ Туреччини Мевлют Чавушоглу заявив, що Володимир Путін не проти прямих переговорів з президентом України Володимиром Зеленським. Про це очільнику міністерства сказав президент Туреччини Реджеп Ердоган після тристоронньої зустрічі міністрів закордонних справ України, Росії та Туреччини, повідомляє CNN.

Читайте також: «Сядь зі мною, поговори, чого ти боїшся?», – Зеленський до Путіна

«Кажуть, що Зеленський готовий до такої зустрічі, і Путін у принципі не проти. Путін також повідомив про цю ідею президенту Ердогану», – сказав Чавушоглу на пресконференції в Анталії.

Він також зауважив, що зустріч міністрів закордонних справ України Дмитра Кулеби та голови МЗС РФ Сергія Лаврова, яка не призвела до «проривів», стала принаймні початком.

«Ніхто не повинен очікувати чудес від однієї зустрічі, але зустріч на рівні міністрів – це важливий початок», – сказав турецький міністр закордонних справ.

Нагадаємо, що раніше Володимир Зеленський закликав главу РФ Путіна до прямих переговорів. Однак той всіляко їх уникає.  

Володимир Путін погрожує використати ядерну зброю, якщо НАТО втрутиться у «спецоперацію» Росії в Україні. Детальніше про те, яким є психологічний портрет Путіна, а відтак, і все його зло, читайте за посиланням



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!