Політична реклама

Подачу гарячої води відновили у Галицькому, Шевченківському та Сихівському районах Львова

1145 0
Запущено в роботу ТЦ «Північну» та відновлено подачу гарячої води мешканцям Шевченківського району. Роботи завершили на тиждень швидше від встановлених термінів.

Також відновлено подачу гарячої води мешканцям Сихівського району, які обслуговуються від ЦТП-16,17,18, - повідомила прес-служба Львівтеплоенерго.

Станом на ранок 1 червня гарячу воду отримують мешканці Галицького, Шевченківського і Сихівського районів та більше 90% мешканців Личаківського району.

Через ремонтні роботи на тепломережах після гідравлічних випробувань гаряча вода не подається до мешканців Франківського району, масиву «Новий Львів» та частини вул. Стрийської. Подача гарячої води у ці будинки буде відновлена після запуску в роботу ТЕЦ-1. Відповідно до встановлених термінів – це протягом трьох днів, з 10 до 12 червня.

10 будинків у Личаківському районі не отримують гарячу воду через ремонт на магістральній тепломережі на вул. Шафарика. Тут гарячу воду планують відновити наступного тижня.

Також гаряча вода не подається до 28 будинків через заборгованість за послуги з теплопостачання.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!