Політична реклама

Покататись на лижах весною львів`яни можуть на Драгобраті та Буковелі

2156 1
Покататись на лижах чи сноуборді весною львів`яни можуть на гірськолижних курортах Драгобрат та Буковель. Там сезон триває до початку травня та у цей період діють знижки на катання та проживання, - розповів президент ГО «Адреналін» Андрій Крикуненко.

Сезон на Буковелі та Драгобраті, за словами А. Крикуненка, щороку триває до травневих свят. На Драгобраті до тих пір тримається природній сніг, на Буковелі, коли сходить сніг, вмикають снігові гармати.

Вартість денного абонементу на підйоми у Буковелі складає 81 грн, нічного - 30 грн, абонементу на півдня – 60 грн. Сезон триває приблизно до 9 травня. Середня вартість проживання за одну добу з людини 250 грн (таких номерів мало, більше номерів на 2 особи, середня вартість за одну добу - 350 грн).

На Драгобраті від сьогодні, 20 березня, до 3 травня, також діють знижки: 1 підйом на бугельному витягу - 15 грн, 5 підйомів – 50 грн, 10 підйомів – 90 грн, 20 підйомів – 160 грн, 50 підйомів– 350 грн. Середня вартість проживання за одну добу з людини 100-200 грн.

Їхати зараз (чи пізніше) на гірськолижний відпочинок на Тростян, Пилипець чи Подобовець Андріяй Крикуненко не радить: за його словами, там вже "сходить" сніг. 

 


Читайте також:
20 Березня, 2012 18:12
Іванка Хочу зауважити, що сьогодні на Тростяні ще досить багато снігу для комфортного катання! Тому спокійно можна їхати у Славське впродовж цього тижня і наступного!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!