Київ

Поліція завела справу через незаконну надбудову на пам’ятці архітектури на Подолі

684 0
Раніше Департамент охорони культурної спадщини КМДА надав припис про припинення самовільних робіт

За фактом самовільної надбудови на прибутковому будинку Загієва на вул. Борисоглібській, 16а поліція відкрила провадження. Про це повідомив активіст Дмитро Перов.

«За зверненням Ксенії Семенової Національна поліція України відкрила кримінальне провадження за фактом самовільної надбудови памʼятки - прибуткового будинку Загієва, 1890 р. на вул. Борисоглібській, 16а», - написав він у facebook.

Раніше Департамент охорони культурної спадщини КМДА надавався припис щодо зупинки самовільних робіт на памʼятці.

Нагадаємо, власника, який почав зводити надбудову на даху пам'ятки архітектури на вулиці Володимирській 4, зобов'язали демонтувати конструкцію.

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!