Помер найкращий бомбардир в історії львівських «Карпат»

1251 0
Разом із «Карпатами» Володимир Данилюк виграв Кубок СРСР у 1969-му.
Володимир Данилюк

Володимир Данилюк

У середу, 28 лютого, на 77-му році життя помер колишній український футболіст і тренер Володимир Данилюк.

Представник пресслужби «Карпат» Юрій Назаркевич повідомив, що Володимира Данилюка не стало через важку хворобу.

 

Володимир виступав за «Карпати» з 1966 по 1978 роки. За цей час він провів 322 матчі та забив 94 голи. Він є найкращим бомбардиром львів'ян в історії клубу.

Разом із «Карпатами» Володимир Данилюк виграв Кубок СРСР у 1969-му. У 1990 році Володимир отримував визнання Заслуженого тренера України. 

Зазначимо, що в липні минулого року Володимир Данилюк постраждав унаслідок обстрілів Львова, коли його квартира була зруйнована.

Нагадаємо, що у віці 79 років помер легендарний «карпатівець», володар Кубка СРСР 1969 року та учасник Кубка володарів кубка європейських країн (сезон 1970/71) Богдан Михайлович Грещак.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!