Посилення карантину та значне погіршення погоди на Львівщині. Головне

1624 0
Коротко про головні новини за минулу добу.
Фото: Unsplash

Фото: Unsplash

Львівщина стала першою в Україні за показниками захворювання на коронавірус. Минулої доби в області зафіксували 3043 випадків, а загалом в Україні – 24 508. 

У Львові передають значне погіршення погоди, зокрема по Львову та області очікують сильний північно-західний вітер від 25 до 28 метрів за секунду. Прогноз на тиждень тут

Читайте також: Як зробити експрес-тест на Covid-19 вдома. Відео 

Від сьогодні на Львівщині через збільшення кількості хворих на коронавірус посилюють карантин. Відтак, робота закладів громадського харчування буде можлива лише на виніс, заборонили також діяльність ринків, крім продовольчих. За яких умов не застосовують обмеження тут.

Учора, 30 січня, на горі Тростян у Стрийському районі зупинився крісельний витяг, на якому було семеро туристів, один з них – дитина. Рятувальники близько 30 хвилин знімали людей з крісельного витягу.

Читайте також: Найочікуваніші прем’єри українських фільмів 2022 року

Наприкінці ХХ століття у Львові утворили шість адміністративних районів. Tvoemisto.tv дізналося, чому вони мають саме такі назви, що вони означають, а також те, як формувалися ці райони і що стимулювало їхній розвиток. Більше тут.

Читайте також: Moderna розпочала клінічне випробування вакцини проти ВІЛ на людях 

Генеральний секретар Північноатлантичного альянсу Єнс Столтенберг заявив, що НАТО не планує відправляти свої війська до України у разі наступу Росії. За його словами, НАТО зосереджується на наданні підтримки Україні, але вказав на різницю підходів у випадках, коли справа стосується захисту одного з членів НАТО і коли йдеться про державу, яка не входить до її складу. 

30 січня Православна Церква України молилася за мир і захист країни. Митрополит Епіфаній благословив піднести молитви у всіх храмах.

Гарного Дня! 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!