Вимагав 10 тисяч доларів. Правоохоронця зі Львова затримали на хабарі

1535 0
Йдеться про інспектора регіонального управління одного з правоохоронних органів.
Фото умовне / Josh Appel

Фото умовне / Josh Appel

Львівського інспектора регіонального управління одного з правоохоронних органів затримали під час передачі хабара у розмірі 5 тис. доларів за працевлаштування у Державній прикордонній службі. Про це повідомило Державне бюро розслідувань.

«До нього звернувся місцевий мешканець за порадою щодо служби в одному з підрозділів Державної прикордонної служби України. Правоохоронець пообіцяв надати усю необхідну інформацію особисто. Під час зустрічі він повідомив, що готовий посприяти у працевлаштуванні», – йдеться у повідомленні.  

Проте за свої послуги чоловік вимагав 10 тис. доларів. Під час передачі половини з цієї суми підозрюваного затримали. 

Читайте також: Директорка ліцею на Львівщині виписала матері незаконну премію

Наразі йому повідомили про підозру у зловживанні впливом (ч. 3 ст. 369-2 КК України).Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 8 років з конфіскацією майна. 

Нагадаємо, що нещодавно суд закрив справу щодо будинку, який подарували сину львівського військкома. 

Володимир Федорович

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!