Політична реклама

Про готовність документів львів'янам повідомлятиме SMS

1299 0
Львів’янам, які звертаються до Центру адміністративних послуг Львівської міськради, про готовність документів повідомлятимуть за допомогою SMS.

Нова послуга почала діяти з 1 квітня, до цього працівники Центру телефонували до львів’ян особисто.

Оскільки час дзвінка не завжди є зручним для замовника послуги, прийняли рішення використовувати сервіс SMS-повідомлення на мобільний номер, – розповіла Валентина Бартошик, начальник адміністративно-господарського управління.

У назві SMS-повідомлення зазначається: CNAP LMR. Текст повідомлення: «Просимо одержати відповідь протягом 3 роб. днів 9:00-12:00 пл. Ринок, 1».

Після отримання такого повідомлення заявнику необхідно звернутися за результатом адміністративної послуги у Центр надання адміністративних послуг (пл. Ринок, 1, вхід з правого боку) впродовж трьох наступних робочих днів з моменту отримання повідомлення з 9:00 до 12:00. Необхідно мати при собі посвідчення особи або довіреність'

Якщо ж протягом цього часу не вдалося прийти, працівник Центру надішле відповідь поштою рекомендованим листом.

Джерело: Zaxid.net

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!