Політична реклама

Про паркування на велодоріжках львів`ян просять інформувати Львівавтодор

1173 0
ЛКП «Львівавтодор» просить мешканців інформувати про паркування автомобілів на велосипедній доріжці на вул. Січових Стрільців, аби на місце подій виїжджав евакуатор.

«Просимо мешканців інформувати нас про такі випадки, щоб оперативно скеровувати туди евакуатор та забирати машини на арештмайданчик. Просимо телефонувати безпосередньо нашому працівнику, який координує роботу евакуаторів. Також можна надсилати інформацію на нашу електронну пошту», – розповів директор ЛКП «Львівавтодор» Олег Береза, інформує прес-служба Львівської міськради.

Телефонувати можна Івану Рибаку – (067) 392-52-00, а також – на міський номер ЛКП «Львівавтодор» – 270-41-66. Надсилати інформацію на пошту можна на скриньку – [email protected].

Окрім того, інформацію можна надсилати до Галицької районної адміністрації [email protected]. Також потрібно звертатись і в ДАІ міста.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!