Прокуратура хоче повернути Львову землю за 14 мільйонів гривень

1751 0
Землю надали в безоплатне користування львівському комунальному підприємству.
Фото: www.grsblog.com

Фото: www.grsblog.com

Прокуратура Львівської області подала позов до суду, вимагаючи скасувати ухвали та договори з комунальним підприємством, якому землю надали у постійне користування. Також прокуратура прагне повернути земельну ділянку у власність громади Львова. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

Ділянка коштує понад 14 мільйонів гривень і знаходиться на вулиці Богдана-Ігоря Антонича. Львівська міська рада викреслила землю з переліку призначених для продажу ділянок і надала у безоплатне користування львівському комунальному підприємству.

Читайте також: Чи законно обирали директора органного залу, вирішить слідча комісія

Також у повідомленні зазначається, що на цій ділянці землі ЛКП займається торгівлею разом із приватною фірмою. Комунальне підприємство звільнили від сплати земельного податку за користування 0,6 га території.

У цій справі вже відкрили провадження, а на даний час триває судовий розгляд.

 

 

 

 

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!