П'ятеро людей померло від коронавірусу на Львівщині за тиждень

1031 0
У Львівському районі спостерігається підвищена захворюваність на ГРВІ.
фото умовне

фото умовне

У Львівській області на ГРВІ за минулий тиждень, 18-24 грудня, захворіли 13 039 людей (530,1 на 100 тис. нас.), тоді як за попередній, 11-17 грудня, 12 122 людей (492,8 на 100 тис. нас.). Спостерігається ріст захворюваності на 7,0%. Про це повідомила пресслужба Львівського обласного центру контролю та профілактики хвороб

Як йдеться у повідомленні, підвищена захворюваність спостерігається на території Львівського та Стрийського районів. За минулий тиждень інтенсивний показник захворюваності на ГРВІ, включно із COVID-19 —вищий на 22,1% за епідемічний поріг 434,07.

В 3 випадках захворювання зареєстрували віруси грипу А. Летальних випадків унаслідок грипу не було.

Щодо коронавірусної хвороби, то захворіли 449 людей проти 420 – за попередній тиждень. 5 людей, старших 65-ти років, померли. Знаходилися на стаціонарному лікуванні 71 пацієнт.

Читайте також: Як вберегтися від COVID-19. Поради медиків

Додамо, вакцинацію проти коронавірусу однією дозою отримали 1 102 787 осіб, другу дозу отримали 1 039 527 осіб, першу бустерну – 211 689 осіб, другу бустерну – 25259 мешканців Львівщини.

Нагадаємо, Україна отримала понад 200 тисяч спеціальної вакцини проти COVID-19 для безоплатних щеплень. Це оновлена версія вакцини «Comirnaty» від американської компанії «Pfizer», адаптована спеціально для захисту проти штаму «Омікрон».

Юлія Кметик

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!