Майже 12 тисяч мешканців Львівщини захворіли на ГРВІ цього тижня

863 0
Показник захворюваності на ГРВІ, включно із COVID-19 вищий на 8,5% за епідемічний поріг
ФОТО УМОВНЕ

ФОТО УМОВНЕ

Впродовж цього тижня 11 585 мешканців Львівщини захворіли на ГРВІ. Показник є на 55 випадків меншим ніж минулого тижня. Про це повідомили в Львівському обласному центрі контролю та профілактики хвороб.

«Летальних випадків унаслідок грипу не зареєстровано. Від початку епідемічного сезону у Львівській області проти грипу вакциновано 13 872 осіб, з них 6 717 — з групи медичного та епідемічного ризику», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: Чому не потрібно вживати антибіотики під час застуди

Як повідомили у центрі, на коронавірус захворіли 357 осіб проти 328 за попередній тиждень. Проте зафіксували також два летальних випадки у людей, старших за 65 років. На стаціонарному лікуванні перебувають 40 людей. Вакциновано проти коронавірусу однією дозою 1 102 787 осіб, другу дозу отримали 1 039 461 особа, першу бустерну – 211 479 осіб, другу бустерну – 24 878 мешканців Львівщини.

Нагадаємо, що наразі територією України циркулює 14 штамів COVID-19. Як повідомив Ігор Кузін, захворюваність зростає: за останній тиждень кількість хворих збільшилася на 20%, порівняно з попереднім. 

Ірина Давосир

_______________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 
 
 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!