Київ

Рідні жінки спростували слова Кличка, про те, що загибла на балконі спостерігала, як збивають дрони

1484 0
У момент атаки жінка спала у ліжку.
Фото: КМДА

Фото: КМДА

Рідні мешканки Голосіївського району, яка загинула під час атаки дронів у ніч на 30 травня, спростували озвучену раніше версію, що жінка перебувала на балконі, йдеться в сюжеті ТСН.

Не на камеру сестра загиблої розповіла, що мер столиці сказав неправду, коли розповів про те, що жінка вийшла на балкон, щоб подивитись на роботу ППО. 

«У момент атаки вона з чоловіком спала», – переказує слова рідних загиблої журналістка.

Наразі відомо, що він після атаки чоловік потрапив у лікарню

За даними колеги ім'я загиблої – Катерина Кардаш. Про це повідомила її колега Тетяна Любченко у соцмережі.

 

«Загинула наша Катя Кардаш, загинула просто у себе у квартирі. Довго працювали разом... трохи товаришували, трохи сперечалися і багато всього пережили разом. Зовсім юна, всього 32, амбітна, цікава, розумна», – написала Любченко про загиблу.

Як повідомлялося раніше, Кличко, розповідаючи про смерть жінки, закликав містян не нехтувати сигналами тривоги, а також у жодному разі не виходити на балкони та вулиці.
 

Додамо, в ніч проти 30 травня росіяни атакували Київ і столичний регіон іранськими ударними дорогами  Shahed. Загалом у Києві та області було збито 29 дронів. Падіння уламків спричинило пожежі у кількох районах міста.

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 

ТЕГИ: київ, Кличко

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!